Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Απαράδεκτη η στάση της ΝΕΡΙΤ για τη μετάδοση της ομιλίας του Δ. Κουτσούμπα



Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του προς τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ για την «απαράδεκτη στάση της όσον αφορά τη μετάδοση της ομιλίας του γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, στη μεγάλη συγκέντρωση του κόμματος στο Σύνταγμα».

Ενώ αρχικά, αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ, ήταν προγραμματισμένο να μεταδοθεί ζωντανά την Παρασκευή στις 19.00, με πρόσχημα την ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο, η οποία ξεκίνησε πολύ αργότερα, η ομιλία δεν μεταδόθηκε.

«Κατόπιν συνεννόησης η ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα θα μεταδιδόταν σε μαγνητοσκόπηση το Σάββατο 28 Φλεβάρη στις 12 το μεσημέρι, κάτι το οποίο ανακοινώθηκε και στην εφημερίδα του κόμματος, στον Ριζοσπάστη, αλλά και στο πρόγραμμα της Ν Plus. Αντ΄ αυτού μεταδόθηκε ζωντανά η προγραμματισμένη για τις 11.00 το πρωί ομιλία του Ευ. Βενιζέλου και μάλιστα σε εσωκομματική διαδικασία» αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

«Η ασυνέπεια των άλλων κομμάτων στην τήρηση των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων τους δεν μπορεί να αξιοποιείται ως πρόσχημα από τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ σε βάρος του ΚΚΕ και μάλιστα χωρίς να τηρείται και η τυπική σειρά της προβολής των κομμάτων» προσθέτει η ανακοίνωση του κόμματος, καταλήγοντας «προφανώς οι θέσεις του ΚΚΕ ενοχλούν τόσο τα σημερινά όσο και τα χτεσινά κυβερνητικά κόμματα και γι΄ αυτό πρέπει να αποσιωπούνται.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου