Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Λιάνα Κανέλλη: «ο Παυλόπουλος είναι πιο ακίνητος και βολικός»



Με καυστικό τρόπο σχολίασε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει τον Προκόπη Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά και το περιστατικό με το χαστούκι του Ηλία Κασσιδιάρη

«Δεν διαφωνώ με την επιλογή. Σκέφτομαι να κάνω και διαδήλωση στο Σύνταγμα να τον στηρίξω. Έχω μπροστά μου μια δήλωση του ότι "δεν ταξιδεύω με σημαίες ευκαιρίας". Άρα η εκλογή του κ. Παυλόπουλου είναι σημαία ευκαιρίας της Αριστεράς, για να σηματοδοτήσει το 70-30. Καμμένος - Παυλόπουλος 70, Τσίπρας 30. Η καινούργια ελληνική τρόικα που αντιπαρατάσσεται στην ξένη», είπε σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM 99,5».


Στην ερώτηση για το αν θα έλεγε το ίδιο και αν ήταν υποψήφιος ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, η Λιάνα Κανέλλη απάντησε:

«Απολύτως. Απλώς ο Παυλόπουλος είναι πιο ακίνητος και βολικός. Γνωμοδοτεί χρόνια, ο Προκόπης Παυλόπουλος, για τη μη δυνατότητα μη αναγνώρισης του χρέους. Μιλάει για απομείωση. Γνωμοδοτεί ο ίδιος και το γραφείο του. Τώρα θα γνωμοδοτεί, όπως το έκανε και για τον Καραμανλή. Θα γνωμοδοτεί και τον Τσίπρα προς αυτήν την κατεύθυνση. Άρα πάμε στην αναγνώριση του δανείου. Άρα πάμε σε συζητήσεις και κουβέντες που είτε είναι μνημόνιο, είτε δεν είναι, είτε είναι δανειακή σύμβαση, είτε δεν είναι, είτε είναι δίμηνη παράταση, είτε είναι εξάμηνη παράταση. Το χρέος παραμένει στις πλάτες του ελληνικού λαού μέχρι να εξοφληθεί. Μοναδικός τρόπος να τα αντιμετωπίσεις, είναι να μην τα αναγνωρίσεις. Άρα αυτήν τη στιγμή η ελληνική κυβέρνηση έχει καταρχήν αναγνωρίσει το χρέος».

Όσο για τη στάση που κράτησε όταν η ίδια και η Ρένα Δούρου δέχθηκαν επίθεση από τον Ηλία Κασιδιάρη στο τηλεοπτικό πλατό του ANT1, η κ. Κανέλλη σχολίασε:

«Όταν βλέπω κάτι βίαιο σηκώνομαι και δεν λογαριάζω τίποτα. Καταβάλω το τίμημα και μετά σαρκάζω. Δικαιούμαι να σαρκάζω μετά από αυτό, όπως οι υπόλοιποι. Επομένως αφού δικαιούμαι να σαρκάζω, δεν πιστεύω ότι ο καθένας έχει τα κότσια ή τη δυνατότητα να σηκωθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου