Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Ο Πάνος Καμμένος έβαλε τιμωρία τον Ζουράρι, για την απόπειρα πολιτικού όρκου



Ο νεοεκλεγείς βουλευτής, θα γράψει εκατό φορές τη φράση «Είμαι Ανεξάρτητος – Δεν ορκίζομαι χωρίς την άδεια του αφεντικού», στον πίνακα της αίθουσας συσκέψεων του κόμματος
Όταν οι υπόλοιποι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα βγαίνουν για διάλειμμα στο προαύλιο, ο Κώστας Ζουράρις, θα μένει μέσα. Αυτή είναι η τιμωρία του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για την αταξία του βουλευτή του, να σηκωθεί για τον πολιτικό όρκο, κατά την ορκωμοσία της Βουλής.

Ο Πάνος Καμμένος, πάντως, έδειξε επιείκεια και «χάρισε» στον νεοεκλεγέντα βουλευτή τα 10 χτυπήματα με τον χάρακα, που προβλέπονται για αυτές τις περιπτώσεις ανυπακοής, από το καταστατικό του κόμματος.
Προφανώς, αναγνώρισε ως ελαφρυντικό ότι ο Κώστας Ζουράρις, μπορεί να παρασύρθηκε από τον όρο «Ανεξάρτητοι» στην ονομασία του κόμματος.
Πάντως ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας, θεώρησε την αταξία του Κώστα Ζουράρι, ιδιαίτερα σοβαρή, αφού θα μπορούσε να του δημιουργήσει προβλήματα στην επικείμενη συνάντησή του με τον Βλάντιμιρ Πούτιν, ρίχνοντάς τον στα μάτια του Ρώσου Προέδρου, αφού θα τον έκανε να μοιάζει σαν κάτι τύπους που δεν μπορούν να επιβάλουν σιδερένια πειθαρχία στους υπηκόους τους. Και ως γνωστόν κάτι τέτοια δεν τα γουστάρει ο Βλάντιμιρ Πούτιν.

Τέλος, με την ιδιότητα του υπουργού Άμυνας, ο Πάνος Καμμένος προειδοποίησε ότι όποιος φαντάρος δεν συμμετέχει στον εκκλησιασμό, θα μπαίνει αγγαρεία στις τουαλέτες – ποινή που επιφυλάσσει και στον Κώστα Ζουράρι, σε περίπτωση που υποτροπιάσει και δοκιμάσει να πάρει ξανά κάποια «πρωτοβουλία».


Tου Νίκου Ζαχαριάδη
protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου